ÍGY NYERHETSZ Nyeremények JÁTÉKSZABÁLYZAT NYERTESEK
ÍGY NYERHETSZ
Nyeremények
JÁTÉKSZABÁLYZAT
NYERTESEK

Így nyerhetsz

Játssz velünk 2023. október 26. és 2023. november 30. között, hogy megnyerhesd az értékes nyereményeket!
Nézd, milyen egyszerűen indulhatsz az ajándékokért!

Vásárolj

egyidejűleg legalább 2 db Colgate Max White fogkrémet (bővebb terméklista a játékszabályzat 1. számú mellékletében)!

Regisztrálj

a promóciós weboldalon, majd töltsd fel a blokkod vagy számlád adatait!
Feltöltési időszak: 2023. október 26. - 2023. november 30.

Indulj a nyereményekért!

Már 1 db pályázat feltöltését követően részt vehetsz a nyeremények sorsolásán.
Ha kérdésed merült fel a játékkal kapcsolatban, állunk rendelkezésedre a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek bármelyikén.
Javasoljuk a weboldalra feltöltött adatokat tartalmazó blokk vagy számla megőrzését a játék végét követő 90 napig, hogy nyertesség esetén akkor is igazolni tudd vásárlásodat, ha a feltöltött blokkfotó vagy számlafotó nem megfelelő ehhez (pl. homályos, nem olvasható, nem teljes, stb.)!

Nyeremények
Heti nyeremények, összesen 5 db:

1 db Polaroid HI-PRINT Pocket Printer

Ezzel a hordozható fotónyomtatóval azonnal kezedben tarthatod fényképeid, bármerre jársz. Mobilappon keresztül nyomtathatsz Facebook-ról, Instagram-ról vagy akár Google Fotókból, és USB-vel, Bluetooth-szal is csatlakozhatsz hozzá.

1 db JBL Bluetooth hangszóró

Vidd magaddal a bulit, minden időben! A JBL Charge 5 hangszóró akár 20 órányi játékidővel és praktikus powerbank funkcióval is rendelkezik, hogy a buli egész éjszaka tarthasson. Eső? Kiömlött italok? Strand homok? Az IP67-es vízálló és porálló Charge 5 ellenáll ezeknek mind.

1 db Apple Watch Series 8

Nélkülözhetetlen társad most még többet tud. Testhőmérséklet-figyelés, ütközésészlelés, alvásfázis-elemzés, és még számos hasznos funkció vár rád! A továbbfejlesztett Edzés appal új lehető¬ségeket próbálhatsz ki a mozgáshoz.

1 db Beats Studio3 Over-Ear Fejhallgató

Engedd szabadjára a füledben a zenét ezzel a szuper hangzást biztosító fejhallgatóval! Vezetéke praktikusan kivehető, és a hangzás tisztaságáról az izolációs zajszűrő gondoskodik.

1 db Media Markt ajándékutalvány 100.000 Ft értékben

Irány a nagybevásárlás! Ezzel a 100.000 Ft értékű utalvánnyal bátran tehetsz eszközöket a kosaradba. Te mire költenéd az utalványt?

GYIK

A nyereményjáték 2023. október 26.-án 00 óra 00 perctől indul és 2023. november 30.-án 23 óra 59 perckor ér véget.
• COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE ONE (75ML)
• COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE ONE LUMINOUS (75ML)
• COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE ONE OPTIC (75ML)
• COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE ONE CHARCOAL (75ML)
• COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE ONE CLAY (75ML)
• COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE PURPLE REVEAL (75ML)
• COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE ONE EXPERT ORIGINAL (75ML)
• COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE EXPERT CARE (75ML)
• COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE EXPERT MICELLAR (75ML)
• COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE ULTRA ACTIVE FOAM (50ML)
• COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE ULTRA FRESHNESS PEARLS (50ML)
• COLGATE MAX WHITE WHITENING PEN (2,5ML)
Azt javasoljuk, hogy a játék végéig mindenképpen őrizd meg a blokkokat/számlákat, hiszen, ha nyersz heti ajándékot, akkor bekérhetjük Tőled azokat a blokkokat/számlákat, amelyek feltöltésével részt vettél a játékban.
- 1. héten: JBL Bluetooth hangszóró
- 2. héten: Media Markt ajándékutalvány 100.000 Ft értékben
- 3. héten: Apple Watch Series 8
- 4. héten: Polaroid HI-PRINT Pocket Printer
- 5. héten: Beats Studio3 Over-Ear Fejhallgató
A játékban kizárólag 18. életévüket betöltött, cselekvőképes személyek vehetnek részt, akik magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.
A nyereményjátékban úgy tudsz részt venni, ha vásárolsz a promócióban résztvevő Colgate Max White termékek közül minimum 2 db-ot és regisztrációt követően feltöltöd a vásárlást igazoló blokkod/számlád adatait.
Amennyiben a sikeres blokk vagy számla feltöltésed után kitöltöd a weboldalon szereplő kérdőívet, extra eséllyel indulsz a nyeremények sorsolásán.
Igen, szükséges regisztráció a játékhoz. Ha még nem játszottál a weboldalon, akkor a regisztráció után tudod a blokkod/számlád adatait feltölteni. Ha már korábban részt vettél játunkban, akkor csak be kell jelentkezned és vár a játék! Az első blokk/számla feltöltéseddel automatikusan elfogadod a Nyereményjáték Játékszabályzatát és Adatvédelmi tájékoztatóját.
A nyereményjátékban nagyon sokan vesznek részt, de ne feledd - minél több blokkot/számlát töltesz fel, annál nagyobb eséllyel nyerhetsz.
A nyerteseket a sorsolásokat követően értesítjük a regisztráció során megadott email címen.
Nyertességedről a sorsolást követően, elektronikusan kiértesítünk a regisztrációkor megadott e-mail címeden. Legfeljebb 5 napon belül add meg adataidat a nyereményértesítőre válaszolva.
Nyereményedet a promóció végét követő, 90 naptári napon belül juttatjuk el a megadott címedre.
Naponta bármennyi blokkot/számlát feltölthetsz korlátozás nélkül.
Igen. Egy vásárlási blokkal/számlával csak egyszer tudsz játszani. Ugyanazon blokk/számla többszöri feltöltésére nincs lehetőséged.
Azok a blokkok nem vesznek részt a játékban, melyeken nincs feltüntetve tételesen a termékek megnevezése, melyből egyértelműen megállapítható, hogy a termék a játékban részt vevő Colgate Max White termékek valamelyike. Azok a feltöltések, melyek ilyen vásárlásokat tartalmaznak, érvénytelenek.
Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a colgate@bangbang.hu email címen, és kérjük, írd meg minél pontosabban, hogy mi a probléma. Segítünk, hogy mielőbb megoldást találjunk!
Először böngészd végig a Játékszabályt, ha még van kérdésed, küldj nekünk mailt a colgate@bangbang.hu e-mail címre, vagy hívj bennünket a +36 1 610 8952 telefonszámon!
Javasoljuk, hogy tekintsd meg a promóció Játékszabályzatát, melyben további, a nyereményjátékkal kapcsolatos információk találhatók.
Amennyiben a Játékszabályzatban nem találod a kérdésedre a választ, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a colgate@bangbang.hu e-mail címen!
Az ügyfélszolgálati e-mail címen (colgate@bangbang.hu) kapott e-maileket érkezési sorrendben dolgozzuk fel. 1 munkanapon belül válaszolunk a beérkezett levelekre.

Nyertesek

A nyertesek nevét a sorsolás és a blokkok, számlák ellenőrzését követően tesszük közzé.
Minden nyertest e-mailben értesítünk a sorsolást követő 5 munkanapon belül.


Nyertesek:


Musza Ivett Éva
Káli Andrea
Jancsó Edit
Lehoczki Zsuzsa
Cserna Máté

Kapcsolat

Ha kérdésed merült fel, akkor segítségedre lesz az Így nyerhetsz rész és a Játékszabály is vagy fordulhatsz hozzánk az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

colgate@bangbang.hu
1393 Budapest Pf. 341.
+36 1 610 8952 (H-P 9:00 és 17:30 között)
Adatvédelem Süti szabályzat GYIK