ÍGY NYERHETSZ Nyeremények JÁTÉKSZABÁLYZAT NYERTESEK GYIK BEJELENTKEzés REGISZTRÁCIÓ PROFILOM BLOKKFELTÖLTÉS KILÉPÉS
ÍGY NYERHETSZ
Nyeremények
JÁTÉKSZABÁLYZAT
NYERTESEK
GYIK

ÍGY NYERHETSZ

Játssz velünk 2023. május 1. és 2023. május 31. között, hogy megnyerhesd az értékes nyereményeket!
Nézd, milyen egyszerűen indulhatsz az ajándékokért!

Vásárolj

egyidejűleg legalább 2 db Colgate Max White fogkrémet (bővebb terméklista a játékszabályzat 1. számú mellékletében)!

Regisztrálj

a promóciós weboldalon, majd töltsd fel a blokkod adatait!
Feltöltési időszak:
2023. május 1. - 2023. május 31.

Indulj a nyereményekért!

Már 1 db pályázat feltöltését követően részt vehetsz a nyeremények sorsolásán.

Indulj dupla eséllyel a fődíjért!

Vásárolj Colgate Max White ULTRA fogkrémet, és dupla eséllyel indulsz a főnyeremény sorsolásán!

Nyerj különdíjat is!

Tölts fel magadról egy mosolygós képet, és vegyél részt Mosoly-versenyünkben, ahol a 10 legtöbb szavazatot kapott kép beküldője között sorsolunk ki különdíjat: 1 db DJI Action 2 Power Combo akciókamerát!
Kérjük, őrizd meg a honlapra feltöltött adatokat tartalmazó blokkot vagy az arról készült fotót a játék végét követő 90 napig, hogy nyertesség esetén igazolni tudd vásárlásodat!

Nyeremények

Fődíj
Napi
nyeremény

Heti
nyeremény

Különdíj

BLOKKFELTÖLTÉS

Regisztrálj a játékba,
hogy indulhass a nyereményekért!
Már regisztráltál a játékba?
Lépj be, és kezdheted is a feltöltést!

REGISZTRÁCIÓ

Regisztrálj, hogy részt vehess a játékban, és eséllyel indulhass az értékes nyereményekért! A regisztrációt követően lépj be az oldalon és indulhat a feltöltés!
A nyeremények átvételéhez kérjük, hogy csak valós adatokkal regisztrálj!

Kérjük, olyan jelszót válassz, ami legalább 8 karakter hosszú, tartalmaz kisbetűt, nagybetűt és számot!

Sikeres regisztráció

Sikeresen regisztráltál a játékba! Jelentkezz be az oldalon regisztrált e-mail címeddel és jelszavaddal, és töltsd fel blokkod adatait, hogy indulhass az értékes nyereményekért!

Irány a bejelentkezés

Bejelentkezés

Már regisztráltál a játékban? Jelentkezz be a regisztráció során megadott e-mail címmel és jelszóval! Ha beléptél, már kezdheted is a blokkok feltöltését és az ajándékok begyűjtését.
Kérjük, kattints a "Nem vagyok robot" felirat melletti négyzetre!
Hibás e-mail cím vagy jelszó!
Még nem regisztráltál? Kattints IDE!
Elfelejtetted a jelszavad? Kérj újat!

Blokkfeltöltés

Kérjük, hogy add meg a legalább 2 db Colgate Max White egyidejű vásárlását igazoló blokk adatait, hogy indulhass az értékes nyereményekért!
Kérjük, add meg, hogy milyen Colgate termékek szerepelnek a feltölteni kívánt blokkon! Válaszd ki a terméket, majd nyomd meg a Hozzáadás gombot. A második terméknél ismételd meg ezeket a lépéseket.

Mennyiség

Ezzel a blokkal már játszottak!

Sikeres feltöltés!

Most nem nyertél nyerőidőpontos nyereményt, de ne feledd, minden feltöltéssel növelheted esélyed a heti nyeremény és fődíj sorsolásán!
Kérjük, őrizd meg a weboldalra feltöltött adatokat tartalmazó blokkot vagy az arról készült fotót a játék végét követő 90 napig, hogy nyertesség esetén igazolni tudd vásárlásodat!

Gratulálunk, nyertél!

Gratulálunk, nyerőidőpontos nyereményt nyertél, így jogosultságod igazolása esetén Tiéd 1 db Selfie körlámpa!

Munkatársaink 5 munkanapon belül értesítenek e-mailben a továbbiakkal kapcsolatban.

Ne feledd, minden feltöltéssel növelheted esélyed a heti nyeremény és fődíj sorsolásán! Kérjük, őrizd meg a weboldalra feltöltött adatokat tartalmazó blokkot vagy az arról készült fotót a játék végét követő 90 napig, hogy nyertesség esetén igazolni tudd vásárlásodat!

Elfelejtett jelszó

Elfelejtetted jelszavad? Pár perc alatt megadhatsz egy új jelszót, hogy folytathasd a blokkok adatainak feltöltését és az ajándékok begyűjtését.
Add meg a játékban regisztrált e-mail címed, majd kattints az "Elküldöm" gombra. Hamarosan egy levelet küldünk e-mail fiókodba a további teendőkkel.
Elfelejtett jelszó

Az általad megadott e-mail címre küldtünk egy levelet a teendőkkel.
Figyelem! Az új jelszó igénylési levél egyes levelezőrendszerek esetében a "Levélszemét" vagy "Promóciók" mappába kerülhet, így kérjük, ellenőrizd ott is!

Nyertesek

A nyertesek nevét a közjegyzői fődíj sorsolás és a szelvények ellenőrzését követően tesszük közzé. Minden nyertest e-mailben értesítünk a sorsolást követő 5 munkanapon belül.

Fődíj nyertes:

Hamarosan...

Különdíj nyertes:

Hamarosan...

Heti nyeremény nyertesek:

Hamarosan...

Napi nyeremény nyertesek:

GYIK

A nyereményjáték 2023. május 1-én 00 óra 00 perctől indul és 2023. május 31-én 23 óra 59 perckor ér véget.
 • COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE ONE (75ML)
 • COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE ONE LUMINOUS (75ML)
 • COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE ONE OPTIC (75ML)
 • COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE ONE CHARCOAL (75ML)
 • COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE ONE CLAY (75ML)
 • COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE PURPLE REVEAL (75ML)
 • COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE ONE EXPERT ORIGINAL (75ML)
 • COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE EXPERT CARE (75ML)
 • COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE EXPERT MICELLAR (75ML)
 • COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE ULTRA ACTIVE FOAM (50ML)
 • COLGATE FOGKRÉM MAX WHITE ULTRA FRESHNESS PEARLS (50ML)
Napi nyeremény: 31 db Hordozható selfie fénygyűrű
Hetente: 4 db Polaroid HI-PRINT zseb nyomtató
Főnyeremény: 1 db Apple iPhone 14 128 GB Red kártyafüggetlen okostelefon
Különdíj: 1 db DJI Action 2 Power Combo akciókamera
A játékban kizárólag 18. életévüket betöltött, cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.
A nyereményjátékban úgy tudsz részt venni, ha vásárolsz a promócióban résztvevő Colgate Max White termékek közül minimum 2 db-ot és regisztrációt követően feltöltöd a vásárlást igazoló blokkod/számlád adatait.
A blokk/számla adatainak feltöltése után azonnal megtudod, hogy Tiéd lett-e a napi nyeremények egyike!
A következő módon indulhatsz dupla eséllyel a fődíj sorsolásán: Amennyiben a promóció ideje alatt Colgate Max White Ultra Active Foam (50ml) fogkrémet, vagy Colgate Max White Ultra Freshness Pearls (50ml) fogkrémet is vásárolsz és/vagy kitöltöd a weboldalon szereplő kérdőívet a blokk feltöltése után és/vagy a regisztráció során feliratkozol a hírlevélre.
Igen, kell. Ha még nem játszottál a weboldalon, akkor a regisztráció után tudod a blokkod/számlád adatait feltölteni. Ha már korábban részt vettél játunkban, akkor csak be kell jelentkezned és vár a játék! A blokk/számla adatainak feltöltése után azonnal megtudod, hogy Tiéd lett-e a napi nyeremények egyike! Az első blokk/számla feltöltéseddel automatikusan elfogadod a Nyereményjáték Játékszabályát és Adatvédelmi tájékoztatóját.
Menj fel a promóciós weboldalra, kattints a Mosoly-Verseny fülre és töltsd fel a Neked legkedvesebb mosolygós képedet! Amennyiben a 10 legtöbb szavazatot kapó képek egyike a Tiéd, úgy részt veszel a különdíj sorsolásán.
A nyereményjátékban nagyon sokan vesznek részt, de ne feledd - minél több blokkot töltesz fel, annál nagyobb eséllyel nyerhetsz.
A blokk/számla feltöltés után rögtön megtudod, hogy megnyerted-e a napi nyeremények egyikét. Amennyiben heti nyereményt vagy főnyereményt nyertél, ezekben az esetekben a sorsolást követően értesítünk a megadott e-mail címeden!
A heti nyeremény és a főnyeremény esetében a sorsolást követően elektronikusan kiértesítünk a regisztrációkor megadott e-mail címeden. Legfeljebb 5 napon belül add meg adataidat a nyereményértesítőre válaszolva.
Nyereményedet 90 naptári napon belül juttatjuk el a regisztráció során megadott címedre.
Naponta bármennyi blokkot/számlát feltölthetsz korlátozás nélkül.
Igen. Egy vásárlási blokkal/számlával csak egyszer tudsz játszani. Ugyanazon blokk/számla többszöri feltöltésére nincs lehetőséged.
Azok a blokkok nem vesznek részt a játékban, melyeken nincs feltüntetve tételesen a termékek megnevezése, melyből egyértelműen megállapítható, hogy a termék a játékban részt vevő Colgate Max White termékek valamelyike. Azok a feltöltések, melyek ilyen vásárlásokat tartalmaznak, érvénytelenek.
METRO áruházban és nagykereskedelmi egységekben történt vásárlásokkal nem vehetsz részt a játékban. Azok a feltöltések, melyek ilyen vásárlásokat tartalmaznak, érvénytelenek.
Igen, minden érvényes blokk/számla feltöltésével indulsz a heti - és a főnyeremény sorsolásán.
Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a colgate@bangbang.hu email címen, és kérjük, írd meg minél pontosabban, hogy mi a probléma. Segítünk, hogy mielőbb megoldást találjunk!
Először böngészd végig a Játékszabályt, ha még van kérdésed, küldj nekünk mailt a colgate@bangbang.hu e-mail címre, vagy hívj bennünket a +36 1 610 8952 telefonszámon!
Javasoljuk, hogy tekintsd meg a promóció Játékszabályzatát, melyben további, a nyereményjátékkal kapcsolatos információk találhatók.
Amennyiben a Játékszabályzatban nem találod a kérdésedre a választ, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a colgate@bangbang.hu e-mail címen!
Az ügyfélszolgálati e-mail címen (colgate@bangbang.hu) kapott e-maileket érkezési sorrendben dolgozzuk fel. 1 munkanapon belül válaszolunk a beérkezett levelekre.

KAPCSOLAT

Ha kérdésed merült fel, akkor segítségedre lesz az Így Nyerhetsz rész és a Játékszabályzat is vagy fordulhatsz hozzánk az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

colgate@bangbang.hu
1393 Budapest Pf. 341.
+36 1 610 8952 (H-P 9:00 és 17:30 között)
Adatvédelem Süti szabályzat GYIK